3/ A sınıfı öğrencileri Geçmişten Günümüze Oynaya Oynaya eTwinning Projesini başarı ile tamamladı.

Okulumuz 3/A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Durali GÖKSÜ rehberliğinde eTwinning projesini başarı ile yürüttü.

16.06.2021 482

Okulumuz 3/A sınııfı öğrencileri öğretmenleri Duralı GÖKSU rehberliğinde, Kuruculuğunu okulumuz ana sınıfı öğretmeni Raziye GENÇER PETEK ve Eskişehir/ 1. İkmal Bakım İlkokulu öğretmeni Gülay KUTLU'nun yaptığı Geçmişten Günümüze Oynaya Oynaya eTwinning Projesini başarı ile yürüttü. Proje kapsamında geçmişte oynanan oyunları öğrenen ve oynayan öğrencler, ayrıca dijital becerilerini geliştirmeye yönelik web 2.0 araçlarını da öğrendi. Başarıyla sürüdürülen proje Kasım 2020 tarihinde başlayıp, Mayıs 2021 tarihinde sona erdi.

16-06-202116-06-2021