ŞİRİNLER SINIFI E.C.E. PROJESİNDE

Okulumuz ana sınıfı B şubesi öğrencileri, kuruculuğunu öğretmneleri Raziye GENÇER PETEK ve Deniz YAOICI'nın yaptığı Empaty With The Colobration Of Emotions (E.C.E.) Projesinde. Bu proje; öğrencilerin, kendi çevrelerinden başlayarak, bütün dünyadaki insan bitki ve hayvanların farklı özelliklerini tanıma, onların yaşamları hakkında fikir sahibi olma, empati kurma, hoşgörü davranışı geliştirme gibi özelliklerini geliştirmek amacı ile kurulmuştur. Bu bağlamda öğrenciler hoşgörünün, kültürel açıklığın ve diyaloğun önemini kavrayacak. Hoşgörüsüzlüğün, ayrımcılığın ve ön yargıların toplumları nasıl olumsuz etkilediğini araştıracak. Farklı ülkelerden ayrımcılık karşıtı aktivistlerin yaşam öyküleri ve yaptıkları çalışmalar hakkında fikir sahibi olacak, bunları nasıl devam ettirebilecekleri konusunda kendi yaratıcı fikirlerini ortaya koyacaklar. Projemizde 10 farklı branş ve kademeden Türk öğretmen ve 3 farklı ülkeden toplam 5 yabancı öğretmen ile öğrencileri görev yapmaktadır. Kasım 2021'de başlayan projemiz Mart 2022'de tamamlanacaktır.

08.02.2022 165

E.C.E Projesi Kuş Yemlikleri